Results 1 to 5 of 5

Thread: Bogley Picture Retrieve Feature

  1. #1

    Bogley Picture Retrieve Feature

    I believe something is messed up with the insert pictures on Bogley and so the gods of Bogley asked me to post this here to see if anyone else is having issues.

    I insert a picture using the URL and leave the 'retrieve the picture' box checked. I get an error message back saying failure, but the picture is uploaded as an attachment, but not directly into the post. If I uncheck the box the picture displays correctly in the post.

    Here is the URL of a couple pictures I was messing with and had issues. Try inserting them in a post below and then note your results.

    http://www.boeing.com/companyoffices...st/C8K-247.jpg
    http://www.taurususa.com/images/imag...7-40SSP-10.jpg
    http://youthlab.net/wp-content/uploa...2/247_logo.jpg

    If you hot link with IMG tags there is no issue, only when using the Bogley retrieve feature

    I first noticed the issue a couple weeks ago but was too busy to mention it at the time.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Let me try a few with Internet Explorer 8...

    This one added with the insert image, "url" method, box checked:

    Name:  delicate-arch..jpg
Views: 513
Size:  78.0 KB

    This one added with the insert image, url method, box UNCHECKED:





    This one with the insert image, upload method:

    Name:  delicate_arch..jpg
Views: 2538
Size:  80.2 KB


    This one is using the "img" tags around the url:




    And the last one is from the "manage attachments" method:
    Attached Images Attached Images  

  4. #3

    Anybody else having issues? Quote my post above to check out what the code looks like.

  5. #4
    Quote Originally Posted by Iceaxe View Post
    IHere is the URL of a couple pictures I was messing with and had issues. Try inserting them in a post below and then note your results.

    http://www.boeing.com/companyoffices...st/C8K-247.jpg
    http://www.taurususa.com/images/imag...7-40SSP-10.jpg
    http://youthlab.net/wp-content/uploa...2/247_logo.jpg

    Sorry man, working for me.


    Name:  C8K-247..jpg
Views: 588
Size:  46.3 KB

    Name:  247-40SSP-10..jpg
Views: 2943
Size:  93.7 KB

    Name:  247_logo..jpg
Views: 568
Size:  99.7 KB

  6. #5
    ok, quadruple post here. Here's what's possibly going on. If you EDIT a post without going into Advanced mode, and you insert an image then "Save", you'll only see the link of the attachment until you refresh the page. Was that what possibly happened?

    Like on this post, I just edited it and it shows this:

    Name:  Capture..PNG
Views: 666
Size:  76.9 KB

    But then I refresh and the whole image comes up:


    Name:  247_logo..jpg
Views: 626
Size:  99.7 KB

Similar Threads

  1. New Bogley Feature - Smileys on Quick Reply
    By Sombeech in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2010, 01:21 PM
  2. April - Vote for your next Bogley Feature!
    By Sombeech in forum Requests
    Replies: 15
    Last Post: 04-25-2010, 04:41 PM
  3. How to post a picture on bogley
    By Sombeech in forum About Bogley & Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-29-2009, 07:28 PM
  4. Feature Request
    By CarpeyBiggs in forum About Bogley & Support
    Replies: 8
    Last Post: 01-08-2009, 08:01 PM

Visitors found this page by searching for:

US stone bridge colorado

delicate arch

physical geography

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •